Het coronavirus en de tijdelijke gevolgen voor ons crematorium

Bij ’t Lief doen wij er alles aan om in samenspraak met nabestaanden een persoonlijke dienst samen te stellen waarin we het leven van de overledene herdenken. Vanaf 25 september 2021 kan dit weer zonder de verplichte 1,5 meter maatregel. Dit is een grote stap vooruit voor de intieme sfeer van onze locatie waarin u in een rustige omgeving afscheid kunt nemen van een geliefde.

De volgende maatregelen zijn vanaf 25 september van kracht:

  • Er zijn geen restricties, tenzij de opdrachtgever dit wenst.

  • Het is niet verplicht om een QR-code te tonen.

Wat wij blijven handhaven

Hygiëne staat nog steeds centraal. Concreet betekent dit dat wij meerdere keren per dag alle deurklinken, oppervlaktes en het meubilair desinfecteren. 

Deze aanvullende alternatieven bieden wij aan

Wij staan voor u klaar en denken mee over alternatieven. Een livestream is een goede manier om meer mensen op hetzelfde moment bij de afscheidsdienst te betrekken. Voor deze service vragen wij geen vergoeding. De dienst wordt daarnaast door ons opgenomen, deze kunt u 30 dagen lang kosteloos online terug te kijken. Tijdens de uitvaart heeft u de beschikking over audiovisuele apparatuur. Nu alle faciliteiten weer open zijn is het uiteraard mogelijk om op onze locatie alsnog een herdenkingsbijeenkomst te organiseren.

Neem gerust contact met ons op

Bij ’t Lief doen wij er alles aan om een waardig afscheid voor uw geliefde te organiseren. Neem gerust contact met ons op als u aanvullende vragen heeft.