top of page
APS-72.jpg

Bij ’t Lief weten we dat iedereen andere behoeftes heeft. Onze crematie-pakketten geven nabestaanden alle vrijheid om te kiezen voor een crematie en uitvaart die past bij de individuele wensen. En hoeft u alleen te betalen voor de diensten die worden afgenomen. Echte persoonlijke aandacht en een goede service zijn altijd inbegrepen.

Crematie-pakketten van ‘t Lief

Stel zelf de uitvaart samen

BureauAPS-t Lief-30.jpg

Wij geven u de mogelijkheid om zelf een uitvaartceremonie en crematie bij ’t Lief samen te stellen. Elk afscheid is immers anders. Daarom is er geen kant-en-klaar pakket, maar kiest u zelf wat bij u past. Van intiem en eenvoudig tot spectaculair en uitbundig. Als nabestaande kiest u alleen de onderdelen uit waar u gebruik van wil maken. Hiermee maken we een waardig afscheid voor iedereen bereikbaar.  

Veel service voor een

aantrekkelijke prijs

Transparantie vinden we belangrijk. Daarom zijn we volledig open over de kosten die voor alle onderdelen van de crematie en ceremonie in rekening worden gebracht. U betaalt enkel voor de diensten die u daadwerkelijk afneemt. Dat is wat ons betreft niet meer dan normaal. Bovendien bent u hiermee flexibel om de uitvaart aan te passen aan uw budget. Zonder dat dit ten koste gaat van de individuele aandacht en service die altijd is inbegrepen bij ’t Lief.

APS-78.jpg

Van opbaren tot een basis crematie en afscheidsdienst met horeca

 

Download hier onze brochure met tarieven. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page