top of page

Uitvaartondernemer

 

Bent u uitvaartondernemer en zoekt u een passende locatie voor een persoonlijk en duurzaam afscheid? Crematorium ‘t Lief werkt graag met u samen om de wensen van de nabestaanden ter harte te nemen en uit te voeren.

Uitvaart aanmelden

 

Wilt u een uitvaart aanmelden? Dat kan tussen 08:30 uur en 21:30 uur via ons algemene nummer: 0345-782782. Na aanmelding ontvangen wij graag een ingevuld opdrachtformulier. Deze kunt u hier downloaden en is ook digitaal in te vullen.

Wanneer zijn crematies mogelijk?

 

Om de nabestaanden zoveel mogelijk de ruimte te geven rondom de dienst, worden er bij ‘t Lief maximaal drie afscheidsmomenten gepland per dag. In overleg kunt u bij ‘t Lief op elk moment van de week een crematie inplannen. 

 

Tarieven

 

Tarieven voor crematies en catering zijn voor uitvaartondernemers op aanvraag beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

 

Beeld en geluid bij de uitvaart

 

In ‘t Lief kunt u kiezen welke muziek u wilt laten horen. Dit kan ook livemuziek zijn. Er zijn schermen om beeld op te projecteren. Overleg als uitvaartondernemer met ons over de audiovisuele mogelijkheden.

Beeldregistratie


Van elke dienst in onze aula’s vindt om kwaliteitsdoeleinden een digitale beeldregistratie plaats tenzij vooraf is aangegeven dat de familie dit niet wil. Deze opname stellen wij alleen op verzoek van de opdrachtgever en tegen betaling beschikbaar. Wij bewaren deze in ons beveiligde dossier volgens de wettelijke termijn. Dit dossier is alleen toegankelijk voor onze bevoegde medewerkers.

Invoermaten

De maximale invoermaten van onze elektrische crematieoven gelden voor de buitenmaat inclusief handgrepen en zijn als volgt: lengte 215 cm, breedte 80 cm, hoogte 65 cm. Handgrepen die metaal bevatten worden voor de invoer van de kist verwijderd.

Machtiging voor het ophalen van de urn

 

Wilt u als uitvaartondernemer namens de nabestaanden de as van de overledene ophalen? Dat kan als u een ondertekende machtiging bij u hebt.

Benieuwd naar onze locatie?

Wij ondersteunen u graag met onze kennis. Zo komen wij samen tot een afscheid dat bij de familie past, in lijn met uw uitvaartorganisatie. 

bottom of page