top of page
  • Foto van schrijverCrematorium 't Lief

Crematie-pakketten van ’t Lief
Persoonlijke aandacht en een goede service staan bij ’t Lief altijd centraal. Wij willen het onze gasten bovendien zo gemakkelijk mogelijk maken in de periode rondom een crematie en uitvaartceremonie. Daarom hebben we diverse crematie-pakketten ontwikkeld. Deze geven nabestaanden alle vrijheid om alleen te kiezen voor de diensten die worden afgenomen. Helemaal in lijn met onze visie op keuzevrijheid en service.


Crematie-pakketten op maat

Met onze nieuwe crematie-pakketten stellen nabestaanden zelf een uitvaartceremonie en crematie bij ’t Lief samen. Omdat elke uitvaart anders is, geloven we niet in kant-en-klaar pakketten. Diverse onderdelen zijn te combineren, waarmee een uitvaart op maat ontstaat. Zo houden nabestaanden bovendien grip op het beschikbare budget. Wij zijn volledig transparant over de kosten die voor de diverse onderdelen in rekening worden gebracht. Onze gastvrijheid is altijd inbegrepen.


Van een stille crematie tot uitgebreide ceremonie

Van een stille crematie tot eenvoudige ceremonie en uitgebreide afscheidsdienst: de crematie-pakketten van ’t Lief bieden alle vrijheid om een uitvaartceremonie samen te stellen die past bij individuele wensen. Om de persoonlijke aandacht te blijven waarborgen delen nabestaanden de locatie nooit tegelijk met andere families. Hiermee maken we ons kleinschalige crematorium, het duurzaamste ter wereld, bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een geschikte plek voor een crematie.


Duurzaam cremeren in een groene omgeving

Ons crematorium is rustig gelegen en omringd door groen. Wij vinden het belangrijk dat we steeds blijven stilstaan bij onze impact op de aarde en zijn er trots op dat we onze locatie het duurzaamste crematorium ter wereld mogen noemen. Op deze manier leveren we een bijdrage aan de natuur en geven iets terug aan de omgeving.


Lees op deze pagina meer over onze crematie-pakketten en download de brochure.Commenti


bottom of page