top of page
  • Foto van schrijverCrematorium 't Lief

Een persoonlijk afscheid: stel zelf een uitvaart samenBij ’t Lief vinden we het belangrijk dat nabestaanden precies weten welke keuzes zij hebben. Iedereen heeft immers andere behoeften, elk afscheid is anders. Om aan alle wensen te kunnen voldoen hebben we daarom crematie-pakketten ontwikkeld. Onze pakketten geven de vrijheid om individuele keuzes te maken, u betaalt bovendien alleen voor de diensten die worden afgenomen. Het laatste afscheid wordt zo nog persoonlijker en kan altijd worden aangevuld met eigen rituelen. Waar u ook voor kiest, een goede service en persoonlijke aandacht zijn altijd inbegrepen.


Wij geloven niet in kant-en-klaar

Wij zijn niet van de kant-en-klaar concepten. De door ons ontwikkelde crematie-pakketten sluiten helemaal aan op onze visie op keuzevrijheid en service. U kiest zelf wat bij u en de overledene past. Van uitvaartceremonie tot crematie en van intiem en eenvoudig tot spectaculair en uitbundig. Een waardig afscheid moet voor iedereen bereikbaar zijn. Diverse onderdelen uit onze pakketten zijn te combineren. En houdt u grip op het beschikbare budget, want u weet van tevoren exact wat de kosten zijn voor de verschillende onderdelen. Susan van Ooijen begeleidt afscheidsceremonies en crematies bij ’t Lief en licht toe: “Waarvoor nabestaanden ook kiezen, wij verzorgen elk onderdeel tot in de puntjes. Geen verzoek is ons te gek. Voor ons staan de wensen van klanten altijd centraal.”


Rituelen tijdens de uitvaart

Rituelen zijn handelingen die uitdrukking geven aan wat moeilijk te zeggen is. Bij veel van onze klanten komen rituelen terug tijdens de uitvaartceremonie. Dat kunnen kleine gebaren zijn zoals het aansteken van een kaars, maar ook grotere uitingen zoals het vormen van een erehaag. Het is de intentie en aandacht waarmee rituelen worden uitgevoerd die de gebaren bijzonder maken en de uitvaart nog persoonlijker. Tijdens uitvaartceremonies zien we dat er geregeld bloemen worden gelegd, kaarsen aangestoken en muziek wordt afgespeeld. Allemaal rituele handelingen die de ceremonie een heel eigen karakter geven.


Wij denken graag met u mee over op de manier waarop u de uitvaartceremonie persoonlijk en naar wens samenstelt. Want een waardig afscheid waaraan u dierbare herinneringen bewaart is voor iedereen bereikbaar. Wij gaan hierover graag in overleg met u en uw uitvaartondernemer.


Meer weten over onze crematie-pakketten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

コメント


bottom of page