top of page
  • Foto van schrijverCrematorium 't Lief

Een intiem afscheidUitvaart in kleine kring

Niet iedereen heeft de behoefte aan een grootse uitvaart. In een kleiner gezelschap ontstaat al snel een intieme sfeer. Vaak kennen alle aanwezigen elkaar en wordt met elkaar uitgebreid stilgestaan bij het leven van de overledene. Het ceremoniegebouw van ’t Lief is een bijzondere plek om een uitvaart in kleine kring te organiseren. Dankzij de hoge ramen en het vele licht heeft het een open sfeer.


De crematie

Het moment om uw geliefde een laatste eer te bewijzen en gedenken is emotioneel. Bij ’t Lief denken we daarom met u mee zodat de intieme ceremonie helemaal naar wens wordt vormgegeven. Na de dienst in ons ceremoniegebouw heeft u de mogelijkheid om de overledene te begeleiden naar het crematorium. Een brug over het water brengt uw geliefde naar de laatste bestemming. U mag hier zo lang bij aanwezig blijven als u wenst. Onder begeleiding is het eventueel mogelijk om de crematie zelf op te starten.


Napraten met een hapje en drankje

Een uitvaartceremonie is hoe dan ook een beladen gebeurtenis. Nadat het afscheid heeft plaatsgevonden krijgt u bij ons alle tijd om na te praten met een hapje en drankje. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van koffie met zoete lekkernijen tot uitgebreide lunches of een borrelplank.


Wilt u meer weten over het vormgeven van een intieme uitvaart? Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Comments


bottom of page